Onze website accepteert alleen bestellingen van webbrowsers die communicatie via SSL-technologie (Secure Socket Layer) mogelijk maken. Hierdoor kunt u niet onbedoeld een bestelling plaatsen via een onbeveiligde verbinding. Uw creditcard-/debetkaartgegevens worden versleuteld door de We-website om de kans op ongeoorloofde toegang of openbaarmaking te minimaliseren.

Wij accepteren creditcards van VISA, MasterCard en JCB, paypal enz.

Internationale klanten worden door hun creditcardmaatschappij gedebiteerd volgens de wisselkoers van de dag waarop de bestelling is geplaatst. Soms kunnen klanten een kleine internationale transactievergoeding in rekening brengen door hun creditcardmaatschappij, wat buiten onze controle ligt, traditioneel liggen ze tussen de 3-4%. Een bestelnummer wordt uitgegeven wanneer de bestelling is geplaatst.

Betaling & Acceptatie
Als u online of telefonisch een creditcardbestelling plaatst, moet op het moment van de bestelling autorisatie voor betaling worden verleend. Als er een probleem is met de betaling van de gehele of een deel van uw bestelling, zullen we proberen contact met u op te nemen via e-mail of telefoon voordat de bestelling wordt geannuleerd.
Zodra een bestelling is geplaatst, doen we er alles aan om wijzigingen in de bestelling door te voeren, maar uiteindelijk is de klant verantwoordelijk voor het indienen van een nauwkeurige bestelling op het moment dat deze wordt geplaatst.