Mijn product is defect. Wat kan ik doen?
Al onze producten worden gecontroleerd op kwaliteit voordat ze worden verzonden. In het onwaarschijnlijke geval dat uw product beschadigd aankomt, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op zodat we u kunnen helpen. We hebben foto’s en informatie over de schade nodig en na ontvangst zullen we ervoor zorgen dat een vervangend product zo snel mogelijk naar u wordt verzonden.

Welke betaalmethoden accepteert u?
Wij accepteren krediet /pinbetalingen evenals betalingen via PayPal en Afterpay. We accepteren de meeste creditcards en betaalpassen met de logo’s van Visa, Mastercard en American Express. Alle betalingen via creditcards of betaalpassen vinden plaats op ons superveilige betalingssysteem dat gebruikmaakt van 256-bit SSL-technologie.

Hoe lang duurt de levering?
Wij verzenden onze producten zo snel mogelijk naar u toe. We streven ernaar om bestellingen binnen 1-3 werkdagen te verwerken en we verzenden alle artikelen met Australia Post of een lokale koeriersdienst. Verzending duurt 5-15 werkdagen, afhankelijk van of u in een grote stad of op het platteland woont. Zodra uw bestelling is verzonden, sturen we u de trackingcode zodat u de voortgang van uw bestelling kunt volgen.

Heeft u een retourbeleid?
Ja.

Wat zijn Hot Buy-producten?
Bij Aveda Shop willen we onze klanten een grote meerwaarde bieden. Onze inzet is om de beste winkelervaring te bieden, zowel in de winkel als online. Onze Hot Buys vertegenwoordigen lage prijzen voor een enorm scala aan dagelijkse producten, die elke dag beschikbaar zijn voor onze klanten. Deze prijzen zijn normaal gesproken de laagste die ze kunnen gaan, maar ze kunnen van tijd tot tijd veranderen.

Kan ik artikelen naar meerdere adressen sturen met dezelfde bestelling?
Op dit moment niet. Als u artikelen naar verschillende adressen wilt verzenden, voert u voor elk adres een aparte bestelling in.