Verzending
LEVERINFORMATIE VOOR BESTEMMINGEN
** Vanwege de vermindering of annulering van vluchten door luchtvaartmaatschappijen vanwege de COVID-19-situatie, kan de levering van internationale bestellingen vertraging oplopen. **


Hongkong:
Bezorgd: 5-7 werkdagen
Kosten: Gratis verzending bij bestelling boven HKD400. HKD50 aan verzendkosten wordt toegepast op bestellingen onder HKD400.

(Verzendkosten kunnen veranderen op basis van speciale aanbiedingen.)

Azië:
(Japan, Macau, Maleisië, Singapore, Zuid-Korea, Taiwan)
Bezorgd: 3-5 werkdagen
Kosten: gratis verzending voor enkele bestellingen van meer dan HKD 1.000 (ongeveer USD 128); anders zijn de verzendkosten HKD200.

(Verzendkosten kunnen veranderen op basis van speciale aanbiedingen.)

Australië:
Bezorgd: 3-5 werkdagen
Kosten: gratis verzending voor enkele bestellingen van meer dan HKD 1.000 (ongeveer AUD 180); anders zijn de verzendkosten HKD200.

(Verzendkosten kunnen veranderen op basis van speciale aanbiedingen.)

Europa:
(Oostenrijk, België, Tsjechië, Denemarken, Finland, Frankrijk, Duitsland, Griekenland, Ierland, Italië, Luxemburg, Monaco, Nederland, Noorwegen, Polen, Spanje, Zweden en Zwitserland, VK)
Bezorgd: 3-5 werkdagen
Kosten: gratis verzending voor enkele bestellingen van meer dan HKD 1.500 (ongeveer USD 192,5); anders zijn de verzendkosten HKD200.

(Verzendkosten kunnen veranderen op basis van speciale aanbiedingen.)

VS:
Bezorgd: 3-5 werkdagen
Kosten: gratis verzending voor enkele bestellingen van meer dan HKD 1.000 (ongeveer USD 128); anders zijn de verzendkosten HKD200.


(Verzendkosten kunnen veranderen op basis van speciale aanbiedingen.)


LEVERTIJD
We streven ernaar om alle bestelde producten binnen 24 werkuren te verzenden nadat de bestelling door ons is geplaatst en geaccepteerd, afhankelijk van de beschikbaarheid van de voorraad, de locatie van de voorraad en kwaliteitscontroles.

** Vanwege de vermindering of annulering van vluchten door luchtvaartmaatschappijen vanwege de COVID-19-situatie, kan de levering van internationale bestellingen vertraging oplopen. **Hongkong
In Hong Kong worden bestellingen 5,5 dagen per week bezorgd, met uitzondering van zon- en wettelijke feestdagen.

Rest van de wereld
Bestellingen worden geleverd van maandag tot en met vrijdag, afhankelijk van de bezorgtijden van internationale koeriers in uw land.

Beperkingen op sieraden
We kunnen momenteel geen bestellingen met sieraden verzenden naar China, Rusland en het Verenigd Koninkrijk. Om uw sieradenaankopen te ontvangen, raden we u aan ervoor te zorgen dat uw zending op een alternatieve bestemming wordt afgeleverd.

Beperkingen op parfum en kaarsen
Voor parfum en kaars kunnen we alleen leveren aan adressen in Hong Kong en Singapore. Elke bestelling met een verzendadres buiten deze 2 locaties wordt geannuleerd vanwege leveringsbeperkingen.

BELASTINGEN EN PLICHTEN
Klanten worden bediend op basis van Delivery Duty Unpaid (DDU), u bent verantwoordelijk voor de betaling van alle invoerbelastingen en invoerrechten die worden geheven door het land waarnaar de producten worden verzonden en de betaling van de genoemde belasting en invoerrechten is noodzakelijk voor de vrijgave van de bij de douane bestelde producten bij aankomst. Onze koerier zal contact opnemen met klanten over de details van eventuele te betalen invoerrechten. We raden u aan contact op te nemen met uw lokale douane om de kosten van invoerbelasting en invoerrechten van uw bestelling te bepalen voordat u bestellingen bij ons plaatst.

VERZENDING
Het kan worden verzonden naar een door u gekozen adres. (thuis, werk, etc. – nooit een postbus)

We streven ernaar om alle bestelde producten binnen 24 uur te verzenden nadat de bestelling door ons is geplaatst en geaccepteerd. U krijgt een indicatie van de verwachte levertijd nadat u uw bestelling online heeft geplaatst.

De teams van Aveda Shop zullen hun best doen om aan deze schattingen te voldoen, maar kunnen niet garanderen dat aan dergelijke schattingen moet worden voldaan.

Aveda Shop verzekert elke bestelling tijdens het transport totdat deze bij u wordt afgeleverd. U dient bij het afhalen van de producten een ontvangstbevestiging van de producten te tekenen en aanvaardt daarmee de verantwoordelijkheid voor de bestelde producten vanaf dat moment. Als de ontvanger niet de oorspronkelijke koper is, of in het geval van levering van een geschenk, dan accepteert u deze handtekening als bewijs van levering en uitvoering van uw bestelling door Aveda Shop. Op dezelfde manier aanvaardt u ook de bijbehorende overdracht van verantwoordelijkheid.

Aveda Shop biedt gratis verzending voor alle bestellingen boven HKD 400 op de HK-site en boven USD 120 op de internationale site. Op de HK-site worden voor bestellingen onder HKD 400 een verzendkosten van HKD 50 in rekening gebracht. Op de internationale site worden voor bestellingen onder USD 120 een verzendkosten van HKD 200 in rekening gebracht. Aveda Shop behoudt zich het recht voor om het verzendbeleid naar eigen goeddunken en zonder voorafgaande kennisgeving bij te werken.

Houd rekening met extra tijd voor de verwerking van uw bestelling tijdens feestdagen en drukke periodes. Klik hier voor een lijst met feestdagen in Hongkong.

Houd er rekening mee dat uw lokale douanekantoor in sommige gevallen extra documenten en tijd nodig heeft om uw pakket in te klaren. In dergelijke gevallen kan de geschatte levertijd worden beïnvloed.

Als u een zending van Aveda Shop weigert, bent u verantwoordelijk voor de oorspronkelijke verzendkosten, eventuele invoerkosten voor het pakket en de kosten voor het terugzenden van het pakket naar Aveda Shop. Dit bedrag wordt in mindering gebracht op de restitutie van uw koopwaar. Neem contact met ons op voor vragen of opmerkingen over verzending en afhandeling.

U wordt op de hoogte gebracht met een verzend-e-mail zodra we hebben bevestigd dat het pakket klaar staat om afgehaald te worden. Het trackingnummer is een indicatie van de ophaalwinkel en de aankomstdatum, het is geen traceerbaar nummer bij een koerier.