Aveda Shop, opgericht in 2000, is ‘s werelds toonaangevende online winkel voor mode, design en kunst die een leven lang meegaat. Voor degenen die houden van de spanning van de vondst, inspireert Aveda Shop mannen en vrouwen over de hele wereld om hun persoonlijke stijl te uiten door middel van een brede selectie van goed gemaakte maar toegankelijke stukken om seizoen na seizoen te koesteren. Deze omvatten moeilijk te vinden kleding en accessoires voor mannen en vrouwen van ‘s werelds meest prestigieuze ontwerpers, evenals kinderkleding, een unieke selectie van home design-objecten en exclusieve samenwerkingen met internationaal gerenommeerde kunstenaars.

Het aanmoedigen van bewust en verantwoord winkelen staat centraal in de filosofie van Aveda Shop sinds het meer dan 20 jaar geleden werd gelanceerd, en helpt klanten vriendelijker te zijn voor de planeet door duurzaam in mode te investeren.

Aveda Shop is beschikbaar in meer dan 100 landen met 10 talen en biedt een naadloze winkelervaring op alle apparaten met eenvoudig retourneren en meertalige klantenservice, 24/7, 365 dagen per jaar. Met de wens om klanten over de hele wereld te betrekken en in contact te blijven, groeit en ontwikkelt de sociale basis van Aveda Shop zich met nieuwe interactieformules op zoek naar een continue dialoog en open uitwisseling met betrekking tot trends en interactie tussen mensen in alle uithoeken van de wereld. de wereld.