RETOURBELEID

Houd je niet van wat je hebt gekocht? We accepteren graag retourzendingen voor artikelen binnen 60 dagen na uw aankoop met een geldig ontvangstbewijs. Als je geen geldige kassabon hebt of als we je aankoop niet in ons systeem kunnen bevestigen, kun je het artikel in de winkel omruilen voor een ander artikel van gelijke waarde, maar er wordt geen restitutie of tegoed gegeven.

Verzend- en administratiekosten worden niet gerestitueerd. Artikelen met “Niet verwijderen”-tags moeten worden bevestigd om te kunnen worden geretourneerd. Zorg ervoor dat je helemaal tevreden bent met je artikel voordat je deze tag verwijdert.

Sommige artikelen die zijn gemarkeerd met Final Sale of opruiming kunnen niet worden geretourneerd, bijvoorbeeld: artikelen die eindigen op 0,97 cent en artikelen met een prijs van $ 15 of $ 5. Gezichtsbedekkingen kunnen ook niet geretourneerd worden.
EEN ONLINE RETOUR STARTEN

Klik HIER om uw retourproces te starten

Voer uw bestelnummer en postcode voor facturering in.
Selecteer het product en de reden van retournering.
Herhaal deze stappen voor elk item dat je retourneert.
Bekijk en verifieer uw selecties en verzend ze vervolgens.
Nadat je je retour digitaal hebt ingediend, krijg je drie opties te zien voor het retourneren van je artikelen.

RETOUR EXPRESS, EXPRESS MANNEN OF EXPRESS FACTORY OUTLET ONLINE BESTELLINGEN PER MAIL

Print uw prepaid Smartlabel verzendlabel.
Als je niet kunt printen, breng dan naar een vervoerder voor hulp.

Print uw prepaid SmartLabel® verzendlabel. Als u niet kunt afdrukken, breng dan naar een UPS-locatie voor assistentie.
Pak je retour in.
Stop je artikelen en de pakbon in een stevige doos of verpakking. Streep eventuele oudere adressen en streepjescodes door. Plak uw pakket dicht en plak uw
verzendlabel naar buiten.
Stuur het naar ons terug.
Geef uw pakket af op een willekeurige UPS-locatie. Zodra het is verzonden, gebruikt u de link in uw bevestigingsmail om de voortgang bij te houden. Er wordt $ 6,99 in mindering gebracht op uw terugbetaling voor de kosten van het gebruik van het prepaid retourlabel. Bepaalde artikelen kunnen worden vrijgesteld van deze aftrek.
Zodra we je retourzending hebben ontvangen, worden de terugbetalingen gedaan in de vorm van de oorspronkelijke betaling.
We sturen een e-mail om u te laten weten dat we uw retourzending hebben verwerkt. Het kan tot 10 werkdagen duren voordat uw teruggave in uw account wordt weergegeven. Houd er rekening mee dat uw financiële instelling er langer over kan doen om de transactie weer te geven. Als je met een cadeaukaart hebt betaald, sturen we meestal binnen 48 uur een elektronische cadeaukaart naar het e-mailadres dat bij de bestelling is vermeld.
Als u liever retourneert met de bezorgservice van uw keuze OF als er geen gefrankeerd retourlabel is verstrekt, verzendt u uw retourzending naar het onderstaande adres. Pakketten dienen gefrankeerd te worden geretourneerd. Wij zijn niet verantwoordelijk voor fouten gemaakt door de vervoerder, zoals vertraagde artikelen die buiten onze retourperiode aankomen of verloren pakketten.TERUGKEREN NAAR UPS TOEGANGSPUNT

1. Start uw online retour op www.perfume-sales.com

2. Druk je verzendlabel af

3. Pak je spullen in:

a. Plaats uw pakbon en artikelen in de originele of nieuwe verpakking en sluit deze goed af. Als u bestaande verpakkingen gebruikt, markeert u oude adressen en plakt u het prepaid-label thuis op uw pakketten of voordat u de UPS Access Point-locatie bezoekt.

4. Geef uw vooraf gelabelde, prepaid pakketten af bij het geselecteerde UPS Access Point of een van de duizend die hier worden vermeld, inclusief The UPS Store. De openingstijden kunnen variëren. UPS Access-dealer accepteert 5 tot 7 dagen grond- en luchtlevering.

5. Geef uw pakket(ten) aan een medewerker van UPS Access Point. UPS haalt pakketten binnen 24 uur op.* Volg de verzending en levering via UPS.

OPMERKING:

*De meeste pakketten worden binnen 24 uur opgehaald. Bepaalde winkels hebben geen afhaalservice op zaterdag. Daarnaast haalt UPS op zondag, feestdagen of in bepaalde weersomstandigheden geen pakketten op. Gebruik de UPS-trackingtool om de bezorgstatus van het pakket te controleren.

Veelgestelde vragen

Wat is een UPS Access Point-winkel?

Een UPS Access Point is een veilige en handige locatie waar u pakketten bij u in de buurt kunt afgeven of verzenden en ophalen. Een UPS Access Point-locatie is een verkooppunt, zoals een supermarkt of apotheek, dat dient als een handige en efficiënte UPS-locatie voor het bezorgen en ophalen van pakketten.

Kan ik mijn bestelling laten afleveren in de UPS-winkel of de locatie van het toegangspunt?

Deze optie is op dit moment niet beschikbaar bij het afrekenen op www.perfume-sales.com. Als u echter een UPS My Choice®-lid bent, kunt u de locatie van de UPS Store en andere UPS Access Point-locaties van uw keuze invoeren. Ze houden uw pakket maximaal zeven kalenderdagen vast zonder extra kosten. Bezoek UPS.com voor meer informatie.

Kunnen medewerkers van UPS Access Point mijn pakket voor mij inpakken?

Nee. UPS Access Points hebben geen inpakservice. Alle pakketten die u aflevert, moeten worden verzegeld en een prepaid-label moet worden bevestigd voordat u binnenkomt.UITWISSELINGSPROCES

Op dit moment bieden we geen online uitwisselingen aan. Als je een product wilt ruilen, retourneer het dan via ons retourproces en plaats een nieuwe bestelling. Klik HIER om snel en eenvoudig aan de slag te gaan. Je kunt ook een Aveda Shop bezoeken om de beschikbaarheid van een ander product, kleur of maat te controleren.

ONLINE INTERNATIONALE RETOUREN:

1283 Cole Porterhof
Hoorn , Nederland
1628TM

INTERNATIONALE ONLINE RETOUREN


INTERNATIONALE BESTELLINGEN KOMEN NIET IN AANMERKING VOOR GRATIS RETOUREN

Bestellingen die worden verzonden naar adressen buiten de VS kunnen niet worden geretourneerd in winkels en moeten per post worden geretourneerd.


INTERNATIONALE RETOURINSTRUCTIES

Bel en ons klantenserviceteam zal u helpen met retourinstructies. U kunt ons ook een e-mail sturen op [email protected]. Bewaar uw besteloverzicht voor uw administratie. Restituties zullen worden uitgegeven in de vorm van een originele betaling. Pakketten moeten vooruitbetaald worden geretourneerd.


RETOUR VOLGEN

Als u een SmartLabel®-retour bij uw factuur bent kwijtgeraakt of geen retourzending hebt gekregen, neem dan contact op met de klantenservice via .

Aveda Shops behoudt zich het recht voor om dit retourbeleid op elk moment met of zonder kennisgeving te herzien.